Novità

Date18.04.2019.

Implementacijske radionice za hrvatske projektne partnere, Interreg V-A Italija-Hrvatska – Standard poziv

Sjever: Istarska županija, Primorsko-goranska županija, Ličko-senjska županija, Karlovačka županija, Zagrebačka županija, Grad Zagreb. 8. svibnja (srijeda) 2019. godine s početkom u 09:30 sati Aquatika, Branka Čavlovića Čavleka 1a, 47000 Karlovac.

Jug: Zadarska županija, Šibensko-kninska županija, Splitsko dalmatinska županija, Dubrovačko-neretvanska županija. 22. i 23. svibnja (srijeda i četvrtak) 2019. godine s početkom u 09:30 sati Centar za kulturu i cjeloživotno učenje, Dioklecijanova 7, 21000 Split.

Implementacijske radionice održati će se za projekte ugovorene u okviru Standard poziva za podnošenje projektnih prijedloga u sklopu Interreg V-A Italija-Hrvatska programa prekogranične suradnje. Organizator radionice je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Zajedničkim tajništvom programa, projektne partnere će upoznati s pravilima izvještavanja, najčešćim nepravilnostima u provedbi projekta, procedurama podnošenja Izvještaja o napretku te uputama za prijavu i rad u SIU sustavu.

Prijava na radionice odvijati će se isključivo elektronski putem poveznice koja će biti upućena od strane kontrolora prema svakom projektnom partneru.

Više info: OVDJE

Responsabili