Novità

Date21.11.2018.

Europski parlament: Druženje u Pazinu povodom europskih izbora - ovajputglasam.eu

Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj povodom europskih izbora organizira i poziva na druženje ovajputglasam.eu koje će se održati u Dvorani Istra Pučkog otvorenog učilišta Pazin, u ponedjeljak, 26. studenoga 2018. godine, od 13.00 sati do 15.00 sati. Naime, u svibnju 2019. godine očekuju nas europski izbori te je to prilika za sve da se uključe i svojim glasom oblikuju budućnost Europe. Iz tog se razloga na razini Europske unije provodi kampanja ovajputglasam.eu koja motivira Europljane ne samo da glasuju, već i da pomognu uvjeriti druge da izađu na europske izbore.

Na događanju će među brojnim uvaženim gostima sudjelovati Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i EU-fondova koja će detaljno govoriti o razvoju Istarske županije uz pomoć europskih sredstava, saznat ćete više o nadolazećim izborima i u neformalnom druženju diskutirati važnost izlaska na europske izbore.

Projekt ovajputglasam.eu privukao je velik broj organizacija, aktivista i mladih iz svih zemalja Europske unije kako bi osvijestili birače i biračice da imaju moć promijeniti društvenu situaciju i to upravo na izborima za Europski parlament.

Dođite, saznajte više i podijelite svoje ideje. Postanite dio ovajputglasam.eu  projekta. Pratite oznake #izboriEU2019 i #ovajputglasam na društvenim mrežama kako biste podijelili svoje mišljenje i oblikovali budućnost Europske unije. Dolazak možete potvrditi pritiskom na RSVP na poveznici https://www.thistimeimvoting.eu/events_croatia.

Više saznajte: OVDJE

Responsabili