News

Date26.02.2016.

Uskoro drugi Poslovni uzlet grada Pule

Podsjećamo kako će se „Poslovni uzlet grada Pule“ održati 4. ožujka 2016. na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković. Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a pozdravne govore sudionicima i polaznicima Poslovnog uzleta grada Pule uputit će i gradonačelnik Pule Boris Miletić te župan Istarske županije Valter Flego.

Drugi po redu Poslovni uzlet i ove godine organiziraju Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Pulom i Istarskom županijom u sklopu kojega će se održati edukacije koje će biti usmjerene na učinkovito upravljanje troškovima te na razvoj marketinških vještina i kompetencija. Ova besplatna edukativna predavanja namijenjena su prije svega poduzetnicima, obrtnicima ali i svima onima koji imaju interes za edukacijom na poljima uspješnog poslovanja, financija i brendiranja.

Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora te će saznati koji su bankarski proizvodi najfleksibilniji i samim time najpogodniji za njihove konkretne slučajeve, a sudionicima će biti predstavljene i tehnike za povećavanje turističke ponude sredstvima EU-a. Na edukacijama sudionici će saznati kako napraviti uspješnu marketinšku kampanju i razviti dobru brand strategiju. U sklopu edukativnog dana polaznici će imati priliku prisustvovati panel diskusiji usredotočenoj na područje optimizacije i uštede kroz energetsku održivost, a kroz tri interesantna i tematski različito usmjerena edukativna bloka, čije indikacije međusobno interferiraju, poduzetnici će stečeno znanje s područja financija i efikasnog upravljanja i raspolaganja novčanim sredstvima moći angažirati u svojim marketinškim kampanjama.

Iako su edukacije besplatne mole se svi zainteresirani da svoje mjesto rezervirate prijavom na broj telefona 01 6326 021 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr

Više informacija o besplatnoj edukaciji Poslovni uzlet možete dobiti na službenim web stranicama Grada Pule (www.pula.hr) i na http://www.poslovni.hr/events/grad-pula-2016.

 

Partners