News

Date15.02.2017.

Raspisan Natječaj “Zajedno za zajednicu”

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva u suradnji s partnerskom Zakladom „Kajo Dadić“ raspisuje javni Natječaj za financiranje projekata iz sredstava Filantropskog fonda „Zajedno za zajednicu“.                

Sredstva za dodjelu financijskih potpora putem ovog Natječaja za projekte osigurava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva te članovi „Filantropskog fonda 'Zajedno za zajednicu'“: Milenij hoteli iz Opatije, Valamar Riviera iz Poreča te Turistička zajednica Općine Brinje.   

Ukupna vrijednost natječaja je 125.000,00 Kn.

Na natječaj se mogu prijaviti udruge i ustanove koji imaju sjedište registrirano na području sljedećih županija: Istarske, Primorsko-goranske, Dubrovačko-neretvanske i Ličko-senjske.

Projekti moraju doprinijeti razvoju lokalne zajednice, riješiti konkretne probleme detektirane u istima te povećati kvalitetu života lokalnog stanovništva i brojnih turista. Projekti bi trebali biti usmjereni kreiranju ili uređenju postojećeg okoliša i javnog prostora, osmišljavanju raznolikih i inovativnih sadržaja te kreiranju aktivnosti za turiste i domicilno stanovništvo.

Projektne aktivnosti moraju biti provedene na području Grada Poreča, Grada Labina, na području otoka Krka i Raba, Grada Opatije, Grada Dubrovnika te Općine Brinje i to u vremenskom razdoblju od 01.05. do 15.10.2017. godine. 

Rok za prijavu je 17. ožujak 2017. godine

Više informacija možete pronaći: OVDJE

Partners