News

Date05.06.2019.

Radionica o digitalnoj komunikaciji za neprofitni sektor u ponedjeljak u Puli

Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnoga društva organizira radionicu o digitalnom marketingu, kao logičan nastavak prethodnih radionica o društvenim inovacijama i društvenom poduzetništvu. Ako imate ideju, možda neku društvenu inovaciju i želite razvijati društveno poduzetništvo ili jednostavno želite ono što vaša udruga radi bolje komunicirati u svojoj zajednici, ovo je dobra prilika da saznate na koji način možete promovirati, komunicirati, brendirati i pozicionirati u društvu ono što radite.

Ponovno smo pozvali Tomislava Pancirova, stručnjaka za digitalnu komunikaciju da nam održi edukaciju o digitalnim komunikacijama, u ponedjeljak, 10. lipnja od 10 do 15 sati u Dnevnom boravku DC Rojc Pula.

Radionica će objediniti teme od uvoda i pregleda trendova digitalnog marketinga i okruženja, definiranje brenda, narative, vizualog i emocionalnog aspekta, korištenja digitalne komunikacije, društvenih mreža i content marketinga za brendiranje i postizanje ciljeva, te alata i resursa, jednostavna izrada web stranice, editiranje fotografija i videa, pronalazak i dijeljenje sadržaja - puno tema kojima će se sve proći.

Tomislav Pancirov, stručnjak je za digitalnu komunikaciju s višegodišnjim iskustvom rada s najvećim klijentima u regiji. Tomislav vodi svoj posao za digitalno komunikacijsko savjetovanje, predaje na cjeloživotnom obrazovanju Ekonomskog fakulteta u Rijeci te vodi osobni blog www.TomislavPancirov.com i YouTube kanal. Fokusira se na izradu digitalnih komunikacijskih strategija, konzalting i interaktivne edukacije prilagođene polaznicima.

U današnje vrijeme digitalni marketing je sastavni dio svakog poslovanja, no, s obzirom na svoju specifičnu prirodu funkcioniranja u zajednici, neprofitne organizacije su također u velikoj potrebi sve više djelovati digitalno. Osvještavati širu javnost, komunicirati ono što je važno i zbog čega se nešto radi, davati informacije potrebitima, okupljati istomišljenike, aktiviste, članove i donatore sve više se danas radi putem društvenih mreža, web stranica, mailova. Stoga je ovo dobra prilika kojom članovi udruga i drugih neprofitnih organizacija te ostali zainteresirani mogu poboljšali promociju i vidljivost svojih organizacija.

Prijave su obavezne: https://forms.gle/CHx5pdoxpRAu9KUK9

Radionica se održava u sklopu projekta +Resilient financiranog iz programa Interreg Mediteran 2014-2020 i sufinanciran od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Više info: OVDJE

Partners