News

Date14.06.2018.

Putem programa Erasmus za mlade poduzetnike udruga INFORMO dodjeljuje 250.000,00 kn poduzetnicima!

Danas, 14. lipnja 2018. godine u 10 sati udruga INFORMO u suradnji s Istarskom razvojnom agencijom uspješno je održala 2. po redu Info dan o programu Erasmus za mlade poduzetnike.

Mladi i potencijalni mladi poduzetnici, kao i iskusni poduzetnici sudjelovali su u interaktivnoj prezentaciji i saznali sve o tome kako mogu ostvariti potporu za razvijanje svog poslovanja u inozemstvu.

Cilj programa Erasmus za mlade poduzetnike je ponajprije razmjena iskustva, znanja i vještina između mladih i iskusnih poduzetnika, a  udruga INFORMO kao posrednička organizacija u sklopu navedenog programa pruža priliku mladim i iskusnim poduzetnicima za sudjelovanje u tom programu, te im pruža punu podršku prije, tijekom i nakon održane razmjene.

Udruga INFORMO će i dalje promovirati ovaj program, budući da imamo na raspolaganju 250.000,00 kuna za sufinanciranje mladih poduzetnika u inozemstvu, a ubrzo ćemo organizirati i radionice za pisanje poslovnog plana na kojima će moći sudjelovati svi zainteresirani mladi i potencijalni mladi poduzetnici.

Sve prisutne na Info danu pozdravio je i Robert Cvek, zamjenik pulskog gradonačelnika, budući da grad Pula podržava aktivnosti koje su usmjerene na jačanje poduzetničkog sektora i stvara preduvjete za privlačenje novih investicija, otvaranje prijeko potrebnih radnih mjesta, te stvara i održava poticajnu poduzetničku klimu.

Više info: OVDJE

Partners