News

Date13.10.2016.

Poziv na sudjelovanje na Networking dayu civilnog i poslovnog sektora

U sklopu projekta „Filantropija – oslonac održivih zajednica“ Zaklada organizira Networking day, odnosno umrežavanje poslovnog i civilnog sektora s ciljem stvaranja novih partnerstva i rasprave o mogućim oblicima suradnje s ciljem razvoja lokalne zajednice.

Mala ste ili velika tvrtka koja želi donirati i svakodnevno dobivate mnogo upita za donaciju a teško vam se odlučiti kome i kako donirati? Imate potrebu vraćati svojoj zajednici, podržati udruge, akcije, želite pomoći?

Neprofitna ste organizacija i ne znate kome se i kako obratiti za sredstva? Želite da ono što radite i drugi vide?

Dođite na Networking day , u srijedu, 19.10.2016. od 13:00 do 15.00 sati  u Muzejsko galerijskom prostoru Sveta srca, De Villeov uspon 8, Pula.

Pridružite nam se i saznajte zašto je bitno podržati civilni sektor i što poslovni sektor smatra bitnim prilikom dodjele donacija. Prijave za sudjelovanje: zaklada@civilnodrustvo-istra.hr do 17.10.2016.

PROGRAM

12:45                     Registracija sudionika
13:00                     Uvodne riječi i pozdravni govori
13:10 – 13:40     Panel diskusija I – Zašto je bitno podržati neprofitni sektor / Primjeri Dobre prakse
13:45 – 14:15     Panel diskusija II – Razlozi ne/podržavanja civilnog sektora – mogućnosti suradnje
14:20 – 15:00     Rasprava i umrežavanje među sudionicima i dogovaranje suradnji

Networking day je dio projekta „Filantropija – oslonac održivih zajednica“ financiranog od strane EU i sufinanciranog od strane Ureda za udruge Vlade RH iz programa IPA 2012 Poticanje inovativnih oblika filantropije u lokalni zajednicama za potporu održivosti organizacija civilnoga društva.

Opći cilj projekta je poticanje inovativnih oblika filantropije kako bi se doprinijelo održivosti organizacija civilnog društva i individualne odnosno korporativne filantropije. Naglasak projekta biti će na jačanju partnerstva između raznih institucija, kao i na jačanju civilnog sektora s ciljem razvoja lokalne zajednice. 

Partneri na projektu su udruga SMART, Grad Umag, CGI Poreč, Otvoreno učilište Buje, Grad Rijeka, Primorsko-goranska županija.

Više informacija možete pronaći: OVDJE

Partners