News

Date13.11.2020.

Edukacija „Nepravilnosti i financijske korekcije u projektima financiranim iz fondova EU“

Javna ustanova „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“ organizira edukaciju „Nepravilnosti i financijske korekcije u projektima financiranim iz fondova EU“ namijenjenu službenicima javnopravnih tijela Istarske županije.

 

Edukacije će se održati u sklopu virtualnih „Dana otvorenih vrata EU projekata“

19. i 20. studenog 2020. godine od 9 do 12 sati

on-line

 

Poziv i program možete preuzeti OVDJEPoziv_Nepravilnosti i financijske korekcije u EU projektimaProgram_Nepravilnosti

Prijaviti se možete na slijedećoj poveznici:

https://forms.gle/ktDtEvVyYWnD6LDXA

Ova edukacija dio je aktivnosti projekta „Suradnjom i znanjem  do snažne EU regije“ koju provodi „Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei“, a sufinanciran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj iz operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Javne ustanove Regionalni koordinator Istarske županije za europske programe i fondove – Coordinatore regionale della Regione Istriana per i programmi e fondi europei.

Članak/natječaj je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti 1.4. Mjere informiranja za (potencijalne) korisnike u sklopu projekta „Suradnjom i znanjem do snažne EU regije“.

Više info: OVDJE

Partners