News

Date02.03.2015.

Najava kreativne radionice u sklopu kandidature za Europsku prijestolnicu kulture 2020.

Grad Pula jedan je od gradova kandidata za Europsku prijestolnicu kulture za 2020. godinu, a u sklopu kandidature održat će se još jedna u nizu kreativnih radionica. Radionica će se održati u petak 06. ožujka 2015. godine, u prostorijama Ekonomske škole s početkom u 12 sati. Organizira se u sklopu Projektnog dana Ekonomske škole Pula.

Ovim putem pozivaju se svi dosadašnji sudionici i kreatori projekata da se ponovo pridruže radionici, a dobrodošli su i svi oni koji do sada nisu imali prilike izložiti svoj projekt kako bi se razmotrila mogućnost uključivanja njihovih prijedloga u tkivo postojećih projekata.

Radionica je namijenjena svim zainteresiranim građanima, sudionicima kulturno kreativnih sektora, udrugama građana Grada Pule i Istarske županije, a održava se u sklopu priprema i organizacije kandidature grada Pule za Europsku prijestolnicu kulture za 2020. godinu.

Radionica je kao i prijašnje, besplatna za sve sudionike.

Više informacija o propozicijama Natječaja Europska prijestolnica kulture možete pronaći na stranici Ministarstva kulture RH http://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=10889 .

Partners