News

Date13.01.2017.

Kreirajte digitalne sadržaje o Erasmus+ programu i mobilnosti mladih i sudjelujte u natječaju za izradu digitalnih sadržaja

Pozivaju se mladi od 18 do 35 godina s iskustvom sudjelovanja u Erasmus+ programima ili one osobito zainteresirane za mobilnost mladih na sudjelovanje u natječaju za izradu digitalnih sadržaja. Digitalni natječaj traje do veljače 2017. godine, a  izrađeni digitalni sadržaji mogu biti na hrvatskom, mađarskom ili engleskom jeziku.

U suradnji s organizacijom European Citizen Action Service (ECAS) iz Belgije te partnerima iz Europe (Belgije, Bugarske, Mađarske, Velike Britanije i Islanda) GONG provodi projekt o digitalnoj demokraciji koji uključuje i istraživanje te izradu platforme i digitalnih sadržaja za praćenje i poticanje rasprave o budućnosti studentske mobilnosti i Erasmus + programa.

Program uključuje dvije aktivnosti:

  • natječaj za produkciju digitalnih sadržaja o mobilnosti mladih i

  • radionicu iz video produkcije radi kreiranja digitalnih sadržaja o mobilnosti mladih.

NATJEČAJ ZA IZRADU DIGITALNIH SADRŽAJA O MOBILNOSTI MLADIH

Cilj natječaja je prikupiti digitalne ili video materijale mladih o mobilnosti radi učenja kako bi idejama, prijedlozima i iskustvima unaprijedili europske politike mobilnosti mladih te kako bi mladi dobili priliku progovoriti o izazovima i dobrim iskustvima mobilnosti radi učenja. Digitalni natječaj traje do veljače 2017. godine, a  izrađeni digitalni sadržaji mogu biti na hrvatskom, mađarskom ili engleskom jeziku.

Više informacija možete pronaći na: http://deeplinkingyouth.eu/activities/digital-competition/

RADIONICA O PRODUKCIJI DIGITALNIH SADRŽAJA

Za one koji žele unaprijediti vještine video produkcije i produkcije digitalnih sadržaja, u Zagrebu će se, u prostoru udruge GONG, 19. siječnja 2016. održati radionica na kojoj će polaznici zajedno snimati i producirati digitalne sadržaje. Jednodnevna radionica će obuhvatiti šire teme građanske participacije, digitalne participacije, pilotiranje on line modula o građanskoj participaciji te samu produkciju digitalnih sadržaja.

Možete prijaviti do 17. siječnja 2017. slanjem ispunjene prijavnice na e-mail: martina@gong.hr

Više informacija možete pronaći: OVDJE

Partners