News

Date22.03.2019.

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva na edukaciju „Financiranje start-up-ova"

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. poziva Vas na jednodnevnu edukaciju na temu „Financiranje start-up-ova" koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji, na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u četvrtak, 28. ožujka 2019. godine. Edukacija će trajati od 10:00 do 16:00 sati. Cilj edukacije je upoznati polaznike s mogućnostima pokretanja start-up poduzeća; važnosti financiranja start-up poduzeća; odnosom start-up poduzeća prema banci; instrumentima financiranja - kreditne linije HBOR-a i instrumentima financiranja - HAMAG BICRO, te s vlastitim izvorima financiranja start-up poduzeća u RH i financiranje start-up poduzeća od strane VC i PE fondova.
Kako su financijska sredstva jedna od najvažnijih dijelova svakog novog start-up poduzeća, edukaciju će pridonijeti lakšem razumijevanju te uklanjanju potencijalnih financijskih ograničenja.
Edukacija je namijenjena svim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim zainteresiranim polaznicima.
Edukaciju će voditi Zrinski Pelajić, magistar ekonomskih znanosti i vlasnik Illyricum savjetovanja d.o.o. koji ima dugogodišnje iskustvo kao poslovni savjetnik i trener.
Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu najkasnije do srijede, 27. ožujka 2019. godine.
Za sve dodatne informacije molimo obratite se Jeleni Nikolić putem e-maila jelena.nikolic@ida.hr  ili na broj telefona +385 52 381 900.
Više info: OVDJE

Partners