News

Date23.10.2017.

IDA d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom poziva na edukaciju: Financiranje start-up poduzeća

Istarska razvojna agencija - IDA d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom poziva Vas na dvodnevnu edukaciju na temu „Financiranje start-up poduzeća“ koja će se održati u Istarskoj razvojnoj agenciji  na adresi Mletačka 12/IV, 52100 Pula, u ponedjeljak i utorak,  30. i 31.  listopada 2017. godine. Edukacija će oba dana trajati od 9 do 16 sati.

Edukacija će pokriti različite teme; od elemenata uspješnosti, najčešćih pogrešaka start-up poduzetnika, do vlastitih i tuđih izvora financiranja. Dvodnevnu edukaciju provodit će konzultant i trener; mr.sc. Zrinski Pelajić, dipl.oec., poslovni savjetnik i trener s međunarodnom reputacijom i bogatim praktičnim i teoretskim iskustvom na području edukacija za poduzetnike.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog  bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite slanjem prijavnog obrasca na e-mail ivana.kalac(at)ida.hr ili pozivom na broj 052/381-900 ili slanjem prijavnog obrasca na fax 052/381-905 najkasnije do petka, 27. listopada 2017. godine.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje, a sadržaj edukacije ovdje.

Više info: OVDJE

Partners