News

Date03.03.2017.

Besplatan edukacijski program na Poslovnom uzletu Grada Pule 2017

U petak 10. ožujka 2017. godine na Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković (Preradovićeva 1, Pula) održat će se besplatan edukacijski program Poslovni uzlet 2017. koji u Pulu dovodi eminentne stručnjake iz svijeta hrvatske ekonomije i poduzetništva. Poslovni dnevnik je sa svojim partnerima projekta pripremio nove zanimljive panel diskusije i radionice kojima se nastoji potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihovu konkurentnost na tržištu.

Svi zainteresirani će imati mogućnost sudjelovati na dvije radionice. Prva radionica će biti na temu „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova?“, na kojoj će Krešimir Budiša objasniti što se financira a što ne, koji su aktualni natječaji, koji je način prijave te na čemu se dobivaju bodovi a na čemu gube. Druga radionica je na temu „Umijeće rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu“, na kojoj će Ivana Radić reći koja je komunikacija primjerena kod prigovora i reklamacija gosta, što razlikuje vašu uslugu od vašeg konkurenta te kako čitati skrivene informacije na jednostavan način.

Pozivaju se svi poduzetnici, vlasnici OPG-ova, obrtnici i drugi zainteresirani građani da i ove godine budu dio BESPLATNIH edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva.

Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate na linku za PRIJAVU , broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail poslovni-uzlet@poslovni.hr najkasnije do ponedjeljka 06. ožujka 2017.

Više Informacija možete pronaći: OVDJE

Partners