Novità

Date28.12.2018.

Grad Pula objavio Javni poziv za financiranje programa i projekata s područja socijalne skrbi i zdravstva

Temeljem Odluke o o raspisivanju Javnog poziva i načinu raspodjele raspoloživih sredstava iz Proračuna Grada Pule za 2019. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata s područja socijalne skrbi i zdravstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije  na području Grada Pule – Pola, dana 28. prosinca 2018. godine Grad Pula-Pola – Upravni odjel za društvene djelatnosti, raspisuje  Javni poziv za financiranje programa,  projekata,  manifestacija  i aktivnosti od interesa za opće dobro koje provode udruge na području Grada Pule  -  Pola za 2019. godinu.

Grad Pula-Pola – Upravni odjel za društvene djelatnosti poziva udruge i ostale neprofitne organizacije koje su programski usmjerene na rad u područjima naznačenim u Javnom pozivu da se prijave za financijsku podršku programima i  projektima koji doprinose razvoju prioritetnih područja iz  Javnog poziva; socijalna skrb i zdravstvo i  veterinarstvo.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Javnog poziva za financiranje programa i projekata  s područja socijalne skrbi i zdravstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pule – Pola u 2019. godini, odnosno do 28. siječnja 2019. godine.

Tekst Javnog poziva za financiranje programa i projekata  s područja socijalne skrbi i zdravstva od interesa za opće dobro koje provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Grada Pule – Pola u 2019. godini i ostala popratna dokumentacija  objavljeni su na službenim stranicama Grada Pule-Pola www.pula.hr u rubrikama:

http://www.pula.hr/hr/rad-gradske-uprave/natjecaji-i-nadmetanja/

Responsabili