Novità

Date04.12.2018.

EDIC Pula-Pola: Poziv na radionicu o digitalnom marketingu za udruge i druge neprofitne organizacije

Europe Direct Informacijski centar (EDIC) Pula-Pola i Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva organiziraju radionicu „Digitalni marketing za udruge i druge neprofitne organizacije“. Radionicu će održati Tomislav Pancirov, stručnjak za digitalnu komunikaciju s višegodišnjim iskustvom rada s najvećim klijentima u regiji. Tomislav Pancirov vodi svoj posao za digitalno komunikacijsko savjetovanje, predaje na cjeloživotnom obrazovanju Ekonomskog fakulteta u Rijeci te vodi osobni blog www.TomislavPancirov.com i YouTube kanal. Fokusira se na izradu digitalnih komunikacijskih strategija, konzalting i interaktivne edukacije prilagođene polaznicima.

U današnje vrijeme digitalni marketing je sastavni dio svakog poslovanja, no, s obzirom na svoju specifičnu prirodu funkcioniranja u zajednici, neprofitne organizacije su također u velikoj potrebi sve više djelovati digitalno. Osvještavati širu javnost, komunicirati ono što je važno i zbog čega se nešto radi, davati informacije potrebitima, okupljati istomišljenike, aktiviste, članove i donatore sve više se danas radi putem društvenih mreža, web stranica, mailova. Stoga je ovo dobra prilika kojom članovi udruga i drugih neprofitnih organizacija te ostali zainteresirani mogu poboljšali promociju i vidljivost svojih organizacija.

Radionica će se održati u srijedu, 12. prosinca 2018. godine od 10:00 do 14:00 sati u Dnevnom  boravku Društvenog centra Rojc u Puli (Ul. Ljudevita Gaja 3).

Program radionice:

10:00-10:30 Uvod, pregled trendova digitalnog marketinga i okruženja

10:30-12:00 Korištenje digitalne komunikacije, društvenih mreža i content marketinga za projektne aktivnosti, brendiranje projekta i postizanje ciljeva

12:00-12:40 Alati i resursi – izrada web stranice, editiranje fotografija i videa, pronalazak sadržaja, SEO (prilagodba sadržaja za tražilice)

12:40-14:00 Vježba: izrada digitalnog komunikacijskog plana 

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave su obavezne i šalju se na e-mail:  zaklada@civilnodrustvo-istra.hr.

Fotografije


Responsabili